Een winkel om bij weg te dromen

Een winkel om bij weg te dromen

Cloudnine wooninspiratie

Bij Cloudnine vinden wij het net als jij wel eens moeilijk om iets leuks voor in ons interieur te verzinnen. Door veel te schuiven en combineren met onze woonaccessoires en woondecoratie komen we toch altijd wel tot iets leuks. Om jou die moeite te besparen hebben wij onze leukste en mooiste creaties gebundeld op deze wooninspiratie pagina. Je vindt hier onder andere combinaties, tips en tricks om jou te helpen en inspireren bij het stylen van jou huis.

Bijzettafel

Bijzettafels zijn er in heel veel verschillende vormen, maten en kleuren. Door deze diversiteit in bijzettafels is het heel erg leuk om deze verschillende vormen, maten en kleuren te combineren door bijvoorbeeld drie verschillende bijzettafels samen te voegen als salontafel, hierdoor creëer je een speels maar toch zeer leuk effect.

Houten lantaarns

Bij Cloudnine hebben we een leuk setje lantaarns welke heel erg goed gebruikt kunnen worden in dat ene kale hoekje, muurtje of op dat leegje plekje op het dressoir in jouw huiskamer. Deze houten lantaarns kun je vullen met een mooie kaars of eventueel met sierbloemen. Deze lantaarns zijn er in drie verschillende maten, als set of los te koop.