• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Ruilen en retourneren

Je bestelling retourneren: geen probleem, doen we niet moeilijk over. Vaak is het retourproces vervelend en omslachtig, bij Cloudnine niet. We hebben ons retourproces zo makkelijk mogelijk gemaakt. Wij leggen je graag uit hoe jij je bestelling kunt retourneren.

Zichttermijn

Bij Cloudnine houden wij ons netjes aan de regels welke volgens de wet zijn opgesteld voor webwinkels. In deze wet staat dat jij als consument het recht heb een artikel dat je online hebt besteld 30 dagen op zicht mag hebben en zonder opgaaf van reden de koopovereenkomst mag ontbinden. Deze 30 dagen wordt echter wel opgesplits. Je hebt het recht de koopovereenkomst binnen 14 dagen na het ontvangen van je bestelling te ontbinden. Na deze 14 dagen heb je nog 14 dagen de tijd om je bestelling daadwerkelijk aan ons te retourneren.

Retourregels

* Artikelen dienen ongebruikt, onbeschadigd en in originele staat en doos aan ons geretourneerd te worden.
* Artikelen dienen gefrankeerd aan ons geretourneerd te worden. Dit houdt in dat de verzendkosten terug naar Cloudnine voor jouw rekening zijn.
* Cloudnine.nl stelt het erg op prijs als retourneren eerste worden aangemeld. Dit kan via ons 'retour aanmeldingsformulier' welke te vinden is op de klantenservicepagina van Cloudnine. Volgens de wet moet de consument een retour/herroepingsformulier uitprinten, invullen en meesturen. Gezien wij dit te omslachtig vinden voor onze klanten vinden wij het meer als genoeg als onze klanten ons online retourformulier invullen.

Artikeldefect
Is jouw bestelling incompleet, beschadigt of kapot ontvangen? Dat is vervelend, maar we gaan je helpen. Via deze link gaan we jouw vertellen wat je in deze situatie moet doen.

Terugbetalen

Ben je helemaal niet tevreden met het product dat je besteld hebt en wil je in plaats van het product te ruilen gewoon liever je geld terug? Dat kan. Tijdens het aanmelden van je retour heb je de mogelijkheid om een opmerking in te vullen. Wanneer je hier in vult dat je graag je geld terug wilt storten wij na ontvangst van je retour het gehele orderbedrag binnen 5 dagen terug op jouw rekening.

Let op! Cloudnine stort geld terug op het rekeningnummer welke bij ons bekend is. Zorg er dus altijd voor dat je het juiste order- of factuurnummer invuld. Deze staat vermeld op de factuur welke je in je mailbox hebt ontvangen. Mocht je je order- of factuurnummer niet meer kunnen vinden, neem dan contact op met onze klantenservice. Zij kunnen helpen je graag verder.

Ruilen

Heb je iets bij ons besteld en is het niet helemaal wat je er van verwacht had. Dan kun je het product kostenloos omruilen. Wederom willen wij jou vragen je retour aan te melden via ons 'retour aanmeldingsformulier' en kies bij 'Retour actie' de optie 'Product ruilen'. Mocht er een prijsverschil tussen de producten zitten dan zal dit of aan u gecrediteerd worden of wij zullen jou een link naar iDEAL sturen waarmee je het verschil kunt bijbetalen.

Informatie

Wij hopen dat bovenstaande informatie jou heeft geholpen bij je vragen omtrent het bestelproces van Cloudnine. Mocht je nog andere vragen hebben of kom je er helemaal niet uit neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij helpen je graag verder.