• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Garantie en reparatie

Wanneer je aanspraak moet maken op de garantie van een product is dit vrijwel altijd een vervelend iets. Dit is namelijk het moment waarop jij een product in je handen hebt wat niet helemaal is wat je ervan verwacht had. Bij Cloudnine pakken we dit met beide handen aan.

(Artikel) Klacht melden

Wij van Cloudnine houden van onze klanten en wij zien ze dan ook niets liever als tevreden. Klachten zijn daarom nooit leuk, zowel niet voor jou als klant als voor ons als bedrijf. Wij nemen daarom klachten heel erg serieus en zullen er daarom ook alles aan doen om ze op te lossen. Heb jij een klacht over ons of over een artikel dat je bij ons gekocht hebt? Aarzel dan niet en neem direct contact met ons op. Via onze klantenservice pagina kun jij je klacht melden. Beschrijf je klacht zo uitgebreid mogelijk en laat ons weten hoe jij de klacht graag opgelost ziet worden.

Voorwaarden
Wanneer je een klacht wil melden stellen wij hier wel één voorwaarde aan, en die luid: Achter de schermen zijn mensen hard aan het werk, zo ook voor jou. Wij behandelen onze klanten met heel veel respect en wij verwachten dit ook van jou. Wij begrijpen dat als je ergens niet helemaal tevreden over bent dat je hierop een andere toon aanneemt en misschien zelfs wel een beetje boos bent. Wij willen je heel graag helpen maar ook wij zijn mensen en wensen netjes behandeld te worden.

Artikel defect, incompleet of beschadigd ontvangen

Wanneer je een product niet compleet, defect of beschadigd hebt ontvangen is het erg belangrijk dat je dit zo snel mogelijk aan ons meld. Dit kan via het 'retour aanmeldformulier' op onze klantenservice pagina. Het product zal dan na opgaaf van het defect en het bestuderen van de meegestuurde foto('s) zo spoedig mogelijk en kostenloos bij je worden opgehaald. Verpak het product weer zo netjes mogelijk in originele staat in de originele verpakking en doos. zodra het product weer terug is in ons magazijn wordt er als mogelijk direct het zelfde of eventueel in overleg een vervangend product naar je terug gestuurd. Wanneer gewenst is het uiteraard ook mogelijk dat wij je geld terug storten.

Reparatie

Is het product dat je besteld hebt en heb je dat langer als 14 dagen geleden ontvangen? Dan helpen we je graag met het repareren van het product. We kunnen je op meedere manieren helpen

Zelf oplossen
Veel problemen zijn makkelijker op te lossen dan je denkt. Mocht je ergens tegen aan lopen adviseren wij je om eerst nog even goed de gebruikershandleiding te lezen. Mocht deze niet bij het product zitten dan kun je altijd even nog onze website raadplegen of eventjes contact opnemen met onze klantenservice.

Reparatie via Cloudnine
Uiteraard is het ook mogelijk om een product door Cloudnine te laten repareren. Meld het product dan even als retour aan. Vul dit formulier volledig in en kies bij het veld 'Reden van retour' de optie 'Product defect / incompleet / beschadigd'. Vermeld dan bij het veld 'Eventuele opmerkingen' wat er precies kapot is aan het product en je kan eventueel ter verduidelijking foto's toevoegen.

Reparatieduur
Reparaties duren gemiddeld 1 á 2 weken, dit betreft het gehele proces van retourzending tot het weer terug sturen van het product. In veel gevallen is dit haalbaar, maar mocht het overhoopt toch iets langer duren dan zullen wij je dit tijdig laten weten. Het kan namelijk voorkomen dat een product terug moet naar de fabrikant.

Garantievoorwaarden

Wanneer je niet tevreden bent met het product dat je besteld hebt bij Cloudnine of is het product kapot kun je binnen 14 dagen na ontvangst een retour bij ons aanmelden. Is je product kapot na 14 dagen, dan kun je je product laten repareren. Op alle producten bieden we je minimaal 6 maanden garantie op fabricagefouten.

Reparatie binnen de garantie
Een reparatie binnen de garantie is kosteloos. Cloudnine volgt hierbij de garantievoorwaarden van de fabrikant op. In het kort komt het er op neer dat een product bij normaal gebruik niet stuk mag gaan binnen 6 maanden. Voldoet jouw kapotte product aan deze voorwaarden, dan zorgen wij ervoor dat je zo snel mogelijk weer een goed werkend product in huis hebt. Het is niet mogelijk om een product te laten repareren bij cloudnine die elders is aangeschaft.

Reparatie buiten de garantie
Niet alle reparaties vallen binnen onze garantievoorwaarden. Is het product je gekocht hebt na 6 maanden kapot? Of is je product kapot als gevolg van val-, stoot-, of vochtschade? Dat lossen we graag voor je op. Echter valt dit niet binnen de garantie van Cloudnine. In dit geval kunnen wij je reparatievoorstel doen.

Informatie

Wij hopen dat bovenstaande informatie jou heeft geholpen bij je vragen omtrent het bestelproces van Cloudnine. Mocht je nog andere vragen hebben of kom je er helemaal niet uit neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij helpen je graag verder.