• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bezorgen en afhalen

Je Cloudnine bestelling laten bezorgen kan op diverse manieren. We willen je het zo makkelijk mogelijk maken dus je kunt bij ons zelf aangeven wanneer je je bestelling bezorgd wilt hebben. Wil je je bestelling liever zelf afhalen dan is dit natuurlijk ook altijd mogelijk. Cloudnine bezorgd al haar bestellingen met PostNL en voor de grotere pakketten kan het zijn dat wij een andere betrouwbare partij inschakelen. Lees alles over het bezorgen en afhalen van je Cloudnine bestelling op deze pagina. Mocht je er toch niet helemaal uitkomen staat onze klantenservice altijd voor je klaar.

Thuisbezorgen

Tijdens het bestelproces heb je de keuze om een verzendmethode te kiezen. Wanneer je jouw gegevens hebt ingevuld komt de mogelijkheid om met PostNL te laten bezorgen eigenlijk al direct in beeld. Wanneer je er voor kiest om het vakje 'Bezorgd thuis of op het werk' aanvinkt wordt jou bestelling (mits voor 18:00uur besteld) direct de zelfde dag verzonden.

Bezorgdatum wijzigen
Komt het je niet zo goed uit dat je bestelling morgen al wordt bezorgd, klik dan op het uitklapvenster met als title 'Kies uw gewenste bezorgdatum' Wanneer je hier op klikt opent zicht een venster met hierin de mogelijkheid om je bestelling op een andere dag of in een ander tijdvak te laten bezorgen.

pakket zelf ophalen
Je kunt er eventueel ook voor kiezen het pakket zelf op te halen bij één van de 2000 afhaallocaties van PostNL. Het principe werkt het zelf als het zelf kiezen van de bezorgdatum, dit maal kies je echter een afhaallocatie bij jou in de buurt.

Voorwaarden avondbezorging

Het kan soms misschien makkelijk zijn om je bestelling 's avonds te laten bezorgen.

* Voor Avondbezorging betaal je bij ons geen toeslag.
* Avondbezorging vindt plaats op dinsdag- t/m vrijdagavond van 18.00 tot 22:00 uur.
* Avondbezorging is op dit moment mogelijk op 90% van de adressen van Nederland.
* Pakketten worden enkel op huisadres en niet bij buren bezorgd.

Afhalen bij PostNL Pakketpunt

Je kunt er bij Cloudnine voor kiezen om je bestelling af te laten leveren bij een PostNL Pakketpunt zodat je hem hier zelf de volgende dag of later op kunt halen.

* Pakketten kunnen vanaf 16.00 uur de volgende werkdag worden afgehaald.
* Voor ophalen bij een PostNL locatie betaal je geen toeslag.
* Er zijn 2.000 beschikbare afhaallocaties in Nederland.
* ‘Ophalen bij een PostNL locatie’ is altijd inclusief handtekening voor ontvangst.
* Gratis sms notificatie voor de consument zodra het pakket klaar ligt om afgehaald te worden

Vindt een PostNL Pakketpunt bij u in de buurt

Bezorgen grote artikelen

Cloudnine verkoopt artikelen die door de brievenbus zouden passen maar ook artikelen die wat groter zijn en wat meer aandacht nodig hebben. Zo hebben wij grote en zware artikelen die op een pallet vervoerd moeten worden. Hiervoor schakelen wij vaak een andere partij in dan PostNL, dit kan zijn GLS of Transmission.

Ook het vervoeren van die soort artikelen doen wij helemaal gratis.

Informatie

Wij hopen dat bovenstaande informatie jou heeft geholpen bij je vragen omtrent het bestelproces van Cloudnine. Mocht je nog andere vragen hebben of kom je er helemaal niet uit neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij helpen je graag verder.