Een winkel om bij weg te dromen

Betalen en geldzaken

Heb je iets leuks gezien op Cloudnine.nl en wil je dit graag bestellen maar je weet niet of de betaalmethode welke jij graag wilt gebruiken mogelijk is bij Cloudnine? Daar kunnen wij je wellicht mee helpen. Wij hebben alles betreft het betalen van je bestelling hieronder voor je uitgeschreven. Mocht je er toch niet helemaal uitkomen kun je altijd nog contact opnemen met onze klantenservice, zij helpen je graag verder.

Betalingen worden bij Cloudnine direct ( mits je ervoor gekozen heeft je bestelling vooraf te betalen dmv Bankoverschrijving vooraf ) verwerkt. Je krijgt hier ook altijd een bericht van in je mailbox. Mocht je onverhoopt toch het idee hebben dat de betaling op je bestelling niet is gelukt, neem dan contact op met onze klantenservice. Zij kunnen voor je uitzoeken of de betaling gelukt is.

Mocht de betaling niet gelukt zijn maar is je bestelling wel doorgevoerd kunnen wij je altijd een link sturen naar de gewenste betaalmethoden om de betaling op je bestelling als nog af te ronden. Zo wordt je bestelling snel verwerkt en verzonden.

Je kunt natuurlijk ook de betaling zelf naar ons overschrijven via een Bankoverschrijving.
Bankgegevens Cloudnine
ING Bank: NL58 INGB 0007 4130 74
BIC: INGBNL2A
Tnv: Cloudnine

Vermeld altijd je Factuur- en/of Ordernummer van je bestelling bij de omschrijving van je betaling, zo kunnen wij je bestelling na ontvangst betaling zo snel mogelijk verwerken en versturen.

Heb je jou bestelling terug gestuurd naar Cloudnine en wil je graag dat wij de betaling van je bestelling terugstorten? Terugbetalingen worden doorgaans tussen 2 a 5 werkdagen door onze administratie naar uw bankrekening terug gestort.

Heb je een kortingscode of cadeaubon van Cloudnine en wil je deze gaan gebruiken?
Wanneer je het artikel dat je graag wilt bestellen in het winkelwagentje plaats heb je direct de mogelijkheid om een kortingscode in te vullen. Vul hier de kortings- of cadeauboncode in en druk op de knop 'Bestellen en betalen'.

Nu kom je op de pagina waar je al je gegevens in kunt vullen, de manier waarop jij je bestelling verzonden wilt hebben en de manier waarop je wilt betaling kunt kiezen.

Mocht je op de vorige pagina de code zijn vergeten heb je vlak voor je op de knop 'Bestellen' drukt nog een keer de mogelijkheid om de code in te vullen. Vergeet niet om onze algemene voorwaarden te accepteren en druk op de knop 'Bestellen'.

Heb je er voor gekozen om de betaling zelf naar ons overschrijven via een Bankoverschrijving?
Maak dan gebruik van de volgende gegevens.

Bankgegevens Cloudnine
ING Bank: NL58 INGB 0007 4130 74
BIC: INGBNL2A
Tnv: Cloudnine

Betalingen buitenland
Betaal je vanaf een buitenlande rekeningnummer vergeet dan niet de BIC / SWIFT code: INGBNL2A van onze Bank in te vullen. U kunt wel gebruik maken van het rekeningnummer wat hierboven vermeld staat.

Vermeld altijd je Factuur- en/of Ordernummer van je bestelling bij de omschrijving van je betaling, zo kunnen wij je bestelling na ontvangst betaling zo snel mogelijk verwerken en versturen.

Informatie

Wij hopen dat bovenstaande informatie jou heeft geholpen bij je vragen omtrent het bestelproces van Cloudnine.
Mocht je nog andere vragen hebben of kom je er helemaal niet uit neem dan gerust contact op met onze klantenservice.
Zij helpen je graag verder.