• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Hübsch

Geen producten gevonden...

Hübsch

Het assortiment Hübsch dat Cloudnine gaat voeren staat nog niet compleet op onze website. Wat momenteel online staat is leverbaar*

Hübsch interior is een Deens bedrijf dat zich bezig houdt met het ontwerpen en produceren van meubels, woonaccessoires en woondecoratie. 

Hübsch streeft naar eigen zeggen naar een unieke ervaring op het gebied van service, kwaliteit en design, ze willen een kwalitatief hoogstaand interieurontwerp aanbieden in een eigen unieke stijl waarin ze veel aandacht besteden aan details. Nu moeten wij van Cloudnine eerlijk zeggen dat ze dit ook wel echt waar maken. De producten die ze bieden zijn kwalitatief erg goed, zeker uniek en op de details wordt ook zeker gelet. 

Hübsch interior komt elk jaar met twee nieuwe collecties. In het begin van het jaar introduceren ze de  'Tendencies', die vol staat met nieuwe producten die je zullen inspireren in de lente en de zomer. In augustus introduceren ze de 'Occasions' met een reeks nieuwe, spannende herfstproducten en een overvloed aan accessoires voor de komende vakantie.